Mobirise Web Builder

Stevns Bryghus

På Stevns Bryghus brygger vi øllet på vores eget bryganlæg. Vores øl skal være fra Stevns, det er vor stolthed. Vi har fat i øllet fra start til slut, fra mæskning over gæring, lagring og til flaskning. Øllets kvalitet følges nøje gennem hele processen, indtil det forlader Stevns Bryghus.

Øl fra Stevns Bryghus, har set med konventionel brygnings øjne, lang produktionstid. Vores øl er ufiltreret og upasteuriseret. Efter brygning og gæring, lagres øllet indtil bryggeren er tilfreds med øllets kvalitet. Først herefter tappes øllet på flasker, for derefter at henstå indtil sidste gæring, hvor der dannes kulsyre for karbonering af øllet.

Tapningen er sidste gang vi håndterer øllet. Vi lader det tappede øl stå på vores lager et stykke tid efter tapningen, og kontrollerer derefter om øllet er i orden inden det etiketteres og sættes til salg. Et bryg fra Stevns Bryghus kommer tit op på en produktionstid på mere end 8 uger før øllet er salgsklart.

Det tager sin tid at brygge godt øl og ikke mindst, sikre at kvaliteten er, som vi synes den skal være, for at give en god smagsoplevelse.